2019-es főbb eseményeink

Tatai egy hetes edzőtábor

2019.07.01-2019.07.06 között ismét megrendezésre kerül Tatán a már szokásos edzőtáborunk. A végén a 6-3 kyus vizsgákkal zárul, valamint ugyancsak jó felkészülési lehetőség a magasabb fokozatú vizsgákra mely vizsgák idén is Veszprémben lesznek.

Helyszín: Güntner Városi Sportaréna

H-P: 19:00 – 20.30 ; SZO : 9.30 –

Sajtó megjelenés – Kisalföld 2017.09.19.,Kedd

TATA. Öten érdemelték ki idén Tata legjelentősebb kitüntetését, a díszpolgári címet. A díjazottak egyike a keleti harcművészet oktatásában jeleskedik. Ezrek sajátították el tőle közel négy évtized alatt az aikidó alapjait. Elsner Lászlót szinte mindenki ismeri Tatán, ő a hazai aikidó egyik úttörője.
A hatdanos mester a Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskolán került közel az aikidóhoz, ott ismerkedett meg egy kongói fiatalemberrel, Gollo Michellel. „Kedvet kaptam hozzá, tőle kezdtem tanulni ezt a harcművészetet.1983-ban Tatára kerültem, »civil-ben« akkoriban híradós tiszt voltam. Budapesten már oktattam,ami folytatódott Tatán, a híradós zászlóaljnál idézte fel Elsner László.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Elkezdődtek az edzések Tatán

2017.09.04-én Hétfőn elkezdődtek a TAC -on Tatán az edzések. Nem könnyű a hosszú nyaralás után ismét visszarázódni, de így is megtelt a tatami és új – gyerekcsoportból felkerült – társak és érdeklődők is. Látjuk egymást ezentúl minden hétfőn, szerdán és pénteken.

AIKIDOAlapítvány

Aikido Alapítvány Főmenü