Events

Pannon Egyetem Központi kollégiuma

A SZÁLLÁSHELYÜNK

AIKIDO ALAPÍTVÁNY VESZPRÉMI SZEMINÁRIUM POGRAMJA

A héten nem csak gyakorlatban , de elméletben is tanulni fogunk az Aikido-ról. Ennek keretében előadást tart :

Dr. Szabó Balázs 6. Dan Aikikai, a (MKDE) Magyarországi Kobayashi Dojok Egyesülete tiszteletbeli elnöke, az ELTE Japán Tanszékének, tanszékvezető-helyettese, egyetemi adjunktus

illetve,

Szabolcs Zsuzsanna, ELTE Pszichológia Doktori Iskola, hallgatója

Sajtó megjelenés – Kisalföld 2017.09.19.,Kedd

TATA. Öten érdemelték ki idén Tata legjelentősebb kitüntetését, a díszpolgári címet. A díjazottak egyike a keleti harcművészet oktatásában jeleskedik. Ezrek sajátították el tőle közel négy évtized alatt az aikidó alapjait. Elsner Lászlót szinte mindenki ismeri Tatán, ő a hazai aikidó egyik úttörője.
A hatdanos mester a Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskolán került közel az aikidóhoz, ott ismerkedett meg egy kongói fiatalemberrel, Gollo Michellel. „Kedvet kaptam hozzá, tőle kezdtem tanulni ezt a harcművészetet.1983-ban Tatára kerültem, »civil-ben« akkoriban híradós tiszt voltam. Budapesten már oktattam,ami folytatódott Tatán, a híradós zászlóaljnál idézte fel Elsner László.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

AIKIDOAlapítvány

Aikido Alapítvány Főmenü