2011, Veszprémi tábor

VeszpremAikidoTabor2011_062

kép 12 / 39

A tatai székhelyű Aikido Alapítvány megtartotta hagyományos nyári edzőtáborát Veszprémben júlis 25-31-ig. Az egyhetes programon idén is szép számmal voltak jelentkezők. Jöttek Tatáról, Rév-Komáromból, Oroszlányból, Budapestről, Komlóról, Veszprémből, hogy közösen gyakorolva fejlesszék aikido tudásukat.
Az edzéseket az Aikido Alapítvány technikai vezetője, Elsner László (5. dan) vezette. Az intenzív program (napi 3 edzés) lehetőséget biztosít az aikidóban való mélyebb elmélyülésre. Mindenki szintjének megfelelő volt a képzés: a kezdőbbek alapos áttekintést kaptak az alapokról, a haladóbbak és klubvezetők finomíthatták tudásukat és szélesíthették látókörüket.
A tábor idén is a vizsgákkal zárult: rendeztek kyu- valamint danvizsgákat. A jelentkezettek komolyan vették a felkészülést, és magas színvonalon teljesítették a követelményeket, mely igencsak biztató a jövőre nézve. Sikeres vizsgát tettek:

2. kyu:
Balogh Imre (Budapest)
Herberger Lajos Zsolt (Budapest)
Járosi László (Budapest)
Jókuthy Gabriella (Tata)
Prigya Csenge (Tata)
Szabó Zsolt (Oroszlány)
Szili Barbara (Budapest)

1. kyu:
Dr. Angi Edit (Tata)
Barta András (Veszprém)
Jókuthyné dr. Rémay Gabriella (Tata)
Kovácsvölgyi István (Budapest)
Nagy Zsolt (Budapest)

1. dan:
Horváth József (Tata)
Stark Richárd (Tata)
Szemerédi Csaba (Budapest)

2. dan:
Szabó Attila (Rév-Komárom)

Az időjárás is kegyes volt a táborozókhoz, a hűvösebb napok megkönnyítették az edzéseket. A körülmények szintén kimagaslóak voltak, hiszen a szállás idén a Veszprémi Egyetem Központi Kollégiumában volt, melyet az elmúlt években újítottak fel és modernizáltak.
Szeptemberig szünet van, de aztán újra elkezdődnek az edzések a THAC (Tatai Honvéd Atlétikai Club) csarnokában. Felnőtt edzések: hétfő-szerda-péntek 19.00-20.30. Gyermek edzések: szombat 09.30-11.00.

 

A képeket Agatics Róbert készítette. Az összes megtekinthető itt.