Új tatamikat kapott a TAC Aikido szakosztálya

Kivételes napra virradt a Tatai Atlétikai Club aikido szakosztálya. Április 22-én, szombat délelőtt csodálatos, kiváló minőségű új tatamik érkeztek a tornacsarnokba. A TAC és az Aikido Alapítvány összefogásának köszönhetően a szakosztály ezeken a vadonatúj BSW tatamikon folytathatja az edzéseit, melyek a teremmel együtt méltó környezetet teremtenek az ott folyó munkának. A 1,5×1 m-es méretű szőnyegek a minőségükön túl méretükkel is segítik az edzések megszervezését, hiszen a 2×1 m-esek után könnyebb a tárolása, valamint le-és elpakolása, különös tekintettel a gyermekek edzéseire. A tatamik érkezése egyben méltó előhangja az aikido szakosztály fennállását jövőre ünneplendő, 25 éves évfordulónak. Ezúton is köszönjük Lázár Ottó Elnök Úrnak és a Tatai Atlétikai Club elnökségének, hogy ezt a közelgő ünnepet szebbé tették nekünk.
És hogy teljes legyen az öröm, Lázár Ottó Elnök Úr jóvoltából megszületett az aikido szakosztály TAC-os melegítője is.