1 week ago  ·

2018-04-14 ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·

Ugrás a Facebookra

A veszprémi nyári tábor jelentkezési határideje ÁPRILIS VÉGE! Ne maradjatok le! Részvételi szándékotokat jelezzétek a dojo vezetőknél minél hamarabb! ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·

3 weeks ago  ·

Aikido Alapítvány 55 új fényképet töltött fel. ... See MoreSee Less

Aikido Alapítvány megváltoztatta a borítóképét. ... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra

Kedves barátaink! Úgy gondoljuk nincs szükség rá, hogy hosszan ecseteljük mivel foglalkozunk és milyen színvonalon. Egyszerűen csak kérünk benneteket, ha támogatni szeretnétek tevékenységünket, tiszteljetek meg bennünket befizetett adótok 1%-ának felajánlásával, hogy ezzel is segítsétek további munkánkat.
Köszönettel: Aikido Alapítvány.
A kedvezményezett adószámához nem felejtsétek beírni : 18601417-1-11 , a csatolt képnek megfelelően.

Ugrás a Facebookra

Sikerekben gazdag további 25 évet kívánunk, az eddigiek mellé a Tatai Atlétikai Club Aikido Szakosztályának! ... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra

A tatai tanítványok (akiket nem kapott el az influenza) ma köszöntötték a Sensei-t. ... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra

Ma van Elsner Sensei születésnapja! Isten éltessen sensei! Szép napot és még sok aikido oktatással és gyakorlással eltöltött évet kívánunk! ... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra

Reméljük, hogy még időben szólunk, mert mi már nagyon várjuk!

Az esemény részletei itt:
www.facebook.com/events/1419267388202906/

Ugrás a Facebookra

Tatán a TAC-on az első edzés 2018-ban 01.03-án szerdán 19.00-tól lesz. Várunk benneteket az új évben is. ... See MoreSee Less

Hamarosan találkozunk! ... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra

Az Aikido Alapítvány december 29-én tartotta évzáró eseményét. Kezdve edzéssel, majd az azt követő közös vacsorával. Az edzés előtt a megjelenteket köszöntötte Lázár Ottó Úr a TAC elnöke. ... See MoreSee Less

Aikido Alapítvány Főmenü