Facebook bejegyzések

2019 július 22-28 Veszprém. Már a 20. veszprémi tábor! ... See MoreSee Less

24 hours ago  ·

Ugrás a Facebookra
Aikido Alapítvány 25 új fényképet töltött fel — itt: Új Kajakház Ökoturisztikai Központ.

sdr ... See MoreSee Less

4 days ago  ·

Ugrás a Facebookra
Aikido Alapítvány 4 új fényképet töltött fel.

Pénteki "utószülinapi" köszöntés... ... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·

Ugrás a Facebookra

Mesterünk a mai napon ünnepli kerek 60. születésnapját! Isten éltessen sokáig Sensei! Boldog Születésnapot! ... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·

Ugrás a Facebookra
Aikido Alapítvány 9 új fényképet töltött fel.

Néhány kép a szombati kurzusról... ... See MoreSee Less

1 month ago  ·

Ugrás a Facebookra
Aikido Alapítvány megváltoztatta a borítóképét.

Sziasztok! (Tata) : Ma edzés 18:15-kor találkozunk. ... See MoreSee Less

2019 Tata
Első felnőtt edzés : 2019.01.04 18.30
Első gyerek edzés: 2019.01.05 09.30
... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra
Aikido Alapítvány 17 új fényképet töltött fel.
Aikido Alapítvány

Köszönjük mindenkinek aki tegnap velünk búcsúztatta a 2018-as évet és részt vett az Alapítvány fennállása 25. évfordulójának megünneplésében. Vendégeinknek, társainknak, Mesterünknek aki mindezt szervezte. Szabolcs Zsuzsinak a fantasztikus előadásáért, Jutasnak a videóért , a többieknek a jókedvért, társaságért. Engedjétek meg hogy néhány képet megosszunk a tegnapi napról. ... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra

2019-ben is folytatódnak a gyerek edzések. Az új évben először 2019-01-05-én . A régi csapat tagjait és az új érdeklődőket is szeretettel várjuk! (De előbb még az év utolsó edzésén találkozunk szombaton 22-én 9.30-kor) ... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra

Kedves barátaink! 2018 évi utolsó edzésünk Tatán , most pénteken lesz (21-én) , utána már csak az évzáró összejövetelünkön találkozunk 28-án. Ne feledjétek! Aki regisztrált jól járt! Gyerek edzés természetesen lesz még 22-én , a szokott időpontban 9.30-tól. ... See MoreSee Less

Ugrás a Facebookra
Aikido Alapítvány 3 új fényképet töltött fel.
Aikido Alapítvány

A gyerekeknek és szülőknek is nagyon tetszik az új helyszín. Igazán csodálatos helyen tartjuk az edzéseinket, kilátás az Öreg-tóra, napsütés és jókedv....pedig délelőtt még suli is volt 😀 ... See MoreSee Less

3 months ago  ·

Ugrás a Facebookra

Tatai aikidokák! Az edzés November 16-án, pénteken elmarad. A Mesterkurzus időpontja (3 kyutól felfelé) pedig változott! 17-ről , November 24-re. ... See MoreSee Less

3 months ago  ·

Ugrás a Facebookra

Nem szoktunk ilyen bejegyzéseket közzé tenni és most sem amiatt osztjuk meg, mert a Mesterünkről van szó, hanem maga a tény hogy mit jelenthet az aikido, mit jelent egy olyan tudás átadása ami a való világban akár életet is menthet. A bizalom a tudásban, az aikidoban, a mesterben , az általa tanítottakban és a gyakorlás erejében.
"Tisztelt , Elsner László úr , köszönöm az évek alatt amit öntől kaptam a napokban Szlovákiában egy szórakozó helyi össze rucanás miatt kis híján megszurtak de a semmiből előjött 3ev mentette meg konkretan talán az életemet . Tudom az osztályunk és jó magam is sokszor voltunk lusták trehányak de hálás vagyok azért amit tanultam szóval köszönöm . Mind ez mellett szeretnek gratulálni az eddigi sikereihez amint haza költözöm tervben van vissza térni önhöz főleg ezek után heti 1-2alkalommal. Szép estet ."
... See MoreSee Less

5 months ago  ·